Akaal Devi Kaur / Runa Cille Chanet Andersen

Født 1971

Jeg har altid været en opsøgende sjæl på hvad der gør at vi mennesker er som vi er, både fysisk, mentalt, socialt, psykisk og åndeligt. Det har bragt mig vidt omkring med både turbulens, svære tider, men i særdeles også spændende og utrolige inspirerende oplevelser.

Det har givet mig den visdom, robusthed, sårbarhed, vilje, og indsigt til at stå i den jeg er og kunne møde mennesker der hvor de er og være med til at inspirere og skabe mulighed for at andre kan vokse til at stå i den de er. Jeg tror på potentialet i os alle. Jeg ser lyset i dig.

Den faglig uddannelse der har lagt grundlag for alt hvad jeg har bragt videre i mit liv både personligt og fagligt er Afspændingspædagog uddannelsen som jeg afsluttede i 2001. Det tilfredsstillede en stor del af min nysgerrighed på krop, sind og ånd på daværende tidspunkt og er idag stadig viden jeg kan vende tilbage til.

Før dette følte jeg mig draget mod yoga verden, tilbage til 1994 hvor jeg gik til graviditets yoga med mit første barn. Det har jeg siden fortsat med i mere eller mindre grad og stødt på mange forskellige genre igennem årene. Det åbnede for min spirituel tilgang til livet og jeg har siden vidst at jeg en dag ville blive yoga lærer. Men det tog mig 21 år at finde den yoga form der lige netop talte til mig og som jeg var klar til at hengive mig til.

I 2015 stødte jeg på Kundalini Yoga. Inden timen var gået helt igang begyndte jeg at græde. Glædes tårer der trillede ned af kinderne. Jeg følte øjeblikkelig at dette var den yoga tradition jeg havde ledt efter og nu var den kommet til mig imens jeg sad der. Jeg var ikke et sekundt i tvivl om at jeg måtte denne vej. Jeg startede på uddannelsen i 2017 og det har været den smukkeste rejse siden og forstætter endnu.

Jeg elsker at chante mantra og har gjort dette i mange forskellige sammenhænge. Det er så æresfyldt på en smuk og ydmyg måde. Og det har så utrolig kraft og potentiale!

Kundalini yoga for mig handler om at komme hjem til sig selv. At udvide bevidstheden om "hvem er jeg". At træde ind i min essens og turde vise det til verden og at stå i mit eget lys. Jeg har så utrolig meget kærlighed at ville dele igennem denne smukke yoga tradition og jeg glæder mig til at møde dig, forhåbentlig på yogamåtten. :-)

Jeg underviser i Kundalini Yoga forskellige steder i Danmark. Se her for mere info.

"If you want to learn something, read about it. If you want to understand something, write about it. If you want to master something, teach it".
 

Yogi Bhajan

If you ever meet someone brave enough and powerful enough to walk with you directly through your most unconcious wounds and shadow caves - someone with the stupefying courage to see through the chinks of your armor and then help you take it off -  love them.

Because they have done something for you, which is impossible to do alone.

They will show you the treasure you´ve been seeking alle your life, and they can do this because they aren´t afraid of your fear.

Jacob Nordby