TUNE IN & AFSLUTNING

Tune In

Kundalini Yoga timen begynder jf. Yogi Bhajan med at vi siger højt et mantra "ONG NAMO GURU DEV NAMO". 

Mantraet åbner og forebereder dig på undervisningen og du åbner for din indre visdom, du ærer læreren i dig selv og de lærer der har været der før dig. Det kaldes for "The Golden Chain of Teachers".

Vi anerkender den indre visdom vi hver især bærer og anderkender at ingen undervisning var mulig uden elever og lærer. Vi anderkender denne tradition der igennem tider har gjort det muligt at kunne modtage disse virkfulde øvelser tilstadighed idag. 

 

Afslutning

Kundalini Yoga timen slutter jf. Yogi Bhajan med at vi synger "MAY THE LONG TIME SUNSHINE" og med at sige mantraet SAT NAM.

Sat Nam er en af de grundlæggende mantraer i Kundalini Yoga. "Sat" betyder Sandhed, "Nam betyder Identitet. Når du siger Sat Nam anderkender du, at vi er alle en del af en større helhed og at øge sandheden overfor dig selv. Sat Nam betyder "jeg bøjer mig for sandheden i mig selv". 

OBS: Det kræver ingen forudsætning ift at chante, synge eller udtale ordene. Du kan lytte og blot være tilstede imens underviseren guider Tune-In og afslutning og du kan chante med efterhånden som du føler dig fortrolig med ordene og har lyst til det.