BABYMASSAGE WORKSHOP

Babymassage støtter kontakten til din baby og fremmer jeres indbyrdes forståelse. Det virker beroligende, skaber en følelse af sikkerhed og tillid, og har en positiv indvirkning på spædbørn der fx har oplevet en vanskelig fødsel.

Vigtigst af alt styrker det båndet mellem forældre og barn og kan derfor være et fantastisk middel til at overvinde de følelser, der er forbundet med det at blive forældre. 

Regelmæssig massage kan blandt andet lindre kolik, forløse spændinger, stimulere fordøjelsen og immunforsvaret og give dit barn et bedre søvnmønster.

Workshoppen i Babymassage giver dig konkrete redskaber og hjælper dig til at få massage til at blive en naturlig del af jeres hverdag, også når dit barn blive ældre. Via massagen kan I finde en tryghed og samhørighed.

Du modtager et udførligt kompendium med billedillustrationer af massageteknikkerne.

HVEM KAN DELTAGE:

Alle kan deltage - både mødre og fædre.

Den eneste og vigtigste forudsætning er, at du gerne vil lære at massere din baby.

DET PRAKTISKE:

Hvis dit barn sover eller har brug for mad, når I ankommer, så fortvivl ikke. Gir dig tid til alt hvad dit barn har brug for, du kan gå til og fra, men stadig være med os andre i lokalet og dermed går du ikke glip af undervisningen. Ved endt undervisning kan du altid komme hen til mig og få lidt repetition og stille spørgsmål, så det du ikke lige fik fat i evt. midt i et bleskift, kan der samles op på her.

Nogle gange går vi lidt over tid og andre gange slutter vi lidt tidligere. Det er ikke altid til at beregne tiden præcist med små babyer. Nogle gange er der fuldstændig ro og så kommer vi det hele igennem på ingen tid, mens der andre gange er mere uro og så kræver det lidt mere tid.

Medbring olie efter eget valg og et stort håndklæde.

TILMELDING:

Tilmeld dig og din mødregruppe direkte til mig. Jeg kommer hjem til jer et sted og dag efter aftale. 

Tilmelding og betaling skal ske 14 dage før opstarts dato. Tilmelding sker via sms eller opkald på mobil 26415141, eller pr. mail på info@shantiyoga.dk

Betaling sker via mobilpay. Din betaling sikrer din plads og betalingen er bindende. Der refunderes ikke ved afbud.

Pris 300 kr. pr. forældre/barn